sk_logo_yellow@2x

Een nieuwe salon in Den Bosch.

Boek nu je afspraak!

Welkom bij Salon Kitsch

Wij zijn een nieuwe kapsalon in het centrum van Den Bosch en hebben op 1 juni onze deuren geopend op de Postelstraat 30.

Bij Salon Kitsch willen we je graag een unieke ervaring geven, op een persoonlijke manier en met hoge kwaliteit!

Je kunt een afspraak boeken door te mailen naar afspraak@salonkitsch.nl, te bellen naar 073-7854735 of direct via de widget rechts onderin. 

Je mag ook altijd langs komen voor een kopje koffie natuurlijk. We zien je graag snel in onze salon! 

Onze Stylisten

Demi

Hoi hoi, ik ben Demi Commandeur. Geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: ‘s-Hertogenbosch. 

Inmiddels heb ik 7 jaar ervaring in het kappersvak en doe dit nog elke dag met veel plezier! Als ik niet te vinden ben in de kapsalon dan zit ik waarschijnlijk op het terras met een heerlijk wijntje.

Sinds 2018 ben ik mezelf gaan specialiseren in het zetten van extentions met Great Lengths, nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden om te doen.

Hoop jullie allemaal snel te zien.
Veel liefs X

Veronique

Hallo, ik ben Veronique van de Laak. Samen met mijn vriend Stefan en onze stoere jongetjes Noah en Boaz wonen wij in s’Hertogenbosch.

Ik heb een grote passie voor haar en de afgelopen 15 jaar heb ik me ontwikkeld tot de kapper die ik nu ben. Ik heb me gespecialiseerd in kleuren en knippen en dat is meteen wat ik het leukste vind aan het kappersvak; mooie creaties maken die bij de persoon past. Soms is het net beeldhouwen. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen bij mij in de stoel!

Kom je bij ons werken?

Wil jij ook als ZZP kapper werken in de meest unieke salon van Den Bosch? Stuur dan een mailtje naar info@salonkitsch.nl.