Coco

Coco

Coco Jade is geboren in Amsterdam en opgegroeid in ‘s-Hertogenbosch. Ze heeft de kappersopleiding gedaan in Den Bosch, maar daarnaast veel verschillende cursussen gevolgd in Nederland en London. Ze heeft in verschillende top salons gewerkt in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven, maar ze vind het heerlijk om nu weer in haar “eigen stadje” te werken. 

Coco zoekt graag samen met de klant naar wat het beste bij die persoon past om samen iets moois te creëren. Daarnaast gaat ze ook goed op kleurcorrecties. Is het niet helemaal goed gegaan, zij fixt dat wel! 

Coco houdt van goede gesprekken voeren, maar vind het ook heerlijk om gek te doen en lol te maken. Verder houdt ze erg van shoppen, én dansen! Zit jij binnenkort bij haar in de stoel? 

Wie ben jij?

Hoi hoi, ik ben Demi Commandeur. Geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: ‘s-Hertogenbosch.

Inmiddels heb ik 7 jaar ervaring in het kappersvak en doe dit nog elke dag met veel plezier! Als ik niet te vinden ben in de kapsalon dan zit ik waarschijnlijk op het terras met een heerlijk wijntje.

Sinds 2018 ben ik mezelf gaan specialiseren in het zetten van extentions met Great Lengths, nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden om te doen.

Hoop jullie allemaal snel te zien.
Veel liefs X