Demi

Demi

Demi Commandeur is geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Ze heeft zeven jaar ervaring in het kappersvak en doet het nog elke dag met veel plezier! Om haar expertise naast knippen en kleuren verder uit te breiden, is ze zich sinds 2018 gaan specialiseren in het zetten van extensions met Great Lengths, iets waarvan ze nooit had gedacht dat ze het zo leuk zou vinden!

Als Demi niet te vinden is in de kapsalon, zit ze waarschijnlijk op het terras met een heerlijk wijntje of is ze te vinden in de sportschool, waar ze tegenwoordig ook les geeft in kickboksen. Een stoere gezellige meid die niet op haar mondje gevallen is, maar waarvan je zeker kan zijn dat ze je zo goed en eerlijk mogelijk zal adviseren over je nieuwe haar style!

Wie ben jij?

Hoi hoi, ik ben Demi Commandeur. Geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland: ‘s-Hertogenbosch.

Inmiddels heb ik 7 jaar ervaring in het kappersvak en doe dit nog elke dag met veel plezier! Als ik niet te vinden ben in de kapsalon dan zit ik waarschijnlijk op het terras met een heerlijk wijntje.

Sinds 2018 ben ik mezelf gaan specialiseren in het zetten van extentions met Great Lengths, nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden om te doen.

Hoop jullie allemaal snel te zien.
Veel liefs X